fbpx

FRI FRAGT
1-5 HVERDAGE

RING TIL OS
20 19 72 90

Ingen varer i kurven.

Levering

Hvad koster levering?

Fri fragt på alle big bags, køber du produkter under 500. kr. påligges der fragtomkostninger på 100 kr.

Leverer Gruseksperten til hele landet?

Ja, vi samarbejder med Danske Fragtmænd, som leverer til Jylland, Fyn og Sjælland samt alle brofaste øer.

Hvad bliver varerne leveret i?

Hos Gruseksperten får du altid dine varer leveret i bigbags, som er en stor sæk lavet af nylon, der er konstrueret til at rumme tunge elementer som eksempelvis sand, skærver og grus. Det er en fleksibel leveringsform, som gør, at du slipper for det svineri, der ellers kan være forbundet med løslevering, og den er nem at bortskaffe, når du har tømt den for materialer.

Levering af bigbags

Når du handler hos Gruseksperten, får du dine varer leveret i bigbags, og der skal derfor være plads til, at en lastbil kan komme ind med varerne. Vores bigbags bliver leveret på paller med palleløfter.

Leveringsmetode – ved kantsten/på fortov

Som standardmetode tilbyder vi levering ved kantsten/på fortov. Vi samarbejder med Danske Fragtmænd, og såfremt der er fast underlag som fliser eller asfalt, bliver dine varer stillet ved kantstenen eller på fortovet. Ønsker du, at dine varer skal stilles i din indkørsel med flisebelægning, fralægger vi os ethvert ansvar for eventuelt ødelagte eller trykkede fliser.

Leveringstid

Hos Gruseksperten tilbyder vi levering inden for 1-5 hverdage, og vi leverer til både Jylland, Fyn og Sjælland samt alle brofaste øer. Der kan forekomme ekstra leveringstid i travle perioder som fx ved sæsonopstart. Leveringstiderne er vejledende, og Gruseksperten fraskriver sig ethvert ansvar over for køber i tilfælde af forsinket levering. Bestiller du dine varer i god tid, men ønsker dem først leveret senere, må du gerne skrive den ønskede leveringsdato under “Ordrebemærkninger” ved checkout. Vi vil bestræbe os på at ramme leveringen præcist denne dag, men i få tilfælde sker der uforudsete hændelser, som kan forsinke leveringen.

Behøver jeg være hjemme for at modtage ordren?

Det er op til dig, om du ønsker at være hjemme for at kvittere for ordren. Når du er kommet til kassen, kan du frit vælge, om du vil have, at din bestilling stilles uden kvittering. Du skal være opmærksom på, at risikoen for eventuelt tyveri mm. i dette tilfælde overgår til dig.

Kan I levere i morgen?

Gruseksperten tilbyder hurtig og billig levering, og du kan forvente at have dine varer inden for 1-5 hverdage.

Kan jeg fortryde mit køb?

Du har altid mulighed for at fortryde dit køb, hvis din ordre endnu ikke er afsendt. Du skal blot ringe til os og oplyse dit ordrenummer – så klarer vi resten. Er din ordre allerede afsendt, har du altid 14 dages fuld returret.

Storkøb

Når du foretager et storkøb hos Gruseksperten, er der nogle forhold, som gør sig gældende i forbindelse med leveringen. Her har vi listet de ting, som du skal være opmærksom på i forbindelse med storkøb:

Hvordan kan jeg få leveret mit storkøb til kantstenen?

For at få leveret dine materialer ved grundskel (fx kantstenen), er der nogle betingelser, der skal være opfyldt:

  • Underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer. Der må eksempelvis ikke være almindelige fliser på kørestedet, da disse risikerer at briste under lastbilens vægt.
  • Kørevejen skal som minimum være 4,25 meter i bredden.
  • Frihøjden skal være 4,25 meter (ved luftledninger skal den være 5 meter).

Er betingelserne for kørsel med lastbil ikke opfyldt, finder chaufføren selv det bedst egnede sted for placering af leveringen.

Hvordan får jeg leveret mine materialer med kran/grab (fx over hæk)?

For at kunne levere dine materialer med kran/grab skal du være opmærksom på disse betingelser:

  • Materialet kan kranes over en forhindring på max 3 meter i højden (fx en hæk, hegn el. lign.), og leveringsstedet må max være 12 meter fra lastbilen.
  • Kørevejen skal som minimum være 4,25 meter i bredden.
  • Frihøjden skal ligeledes være 4,25 meter (ved luftledninger skal den være 5 meter).
  • Lastbilen skal kunne parkere på et kørefast underlag under aflæsning. Der må således ikke være almindelige fliser på kørestedet, da disse risikerer at briste under lastbilens vægt.

Hvis ikke betingelserne er opfyldt, vil materialet blive aflæsset med grab det sted, som chaufføren finder bedst egnet.

Returnering

Fortrydelsesret

Når du handler hos Gruseksperten, har du altid 14 dages fortrydelsesret. Det betyder, at du senest 14 efter modtagelsen af din vare skal meddele os pr. mail, at du ønsker at returnere den. Returretten forudsætter imidlertid, at varen returneres i samme stand som ved modtagelsen. Det vil sige, at den skal være i original og ubeskadiget emballage samt i ubrugt stand. Du betaler desuden selv returfragten. Du er altid velkommen til at kontakte os på 20 19 72 90 eller kontakt@gruseksperten.dk, hvis du har spørgsmål – husk at angive dit ordrenummer.

Tilbagebetaling ifm. returnering

Når vi har modtaget dine returvarer, tilbagebetaler vi beløbet til dig. Vi anvender som udgangspunkt den samme betalingsmetode, som du har anvendt til at betale ordren, når vi krediterer dig.

Returneringsadresse

Vores returadresse er:

Gruseksperten ApS
Nordre Kajgade 5
9500 Hobro

AFHENTNING AF VARER

Kan jeg selv afhente mine varer?

Du kan vælge at hente dine varer selv på vores lager:

Gruseksperten ApS
Nordre Kajgade 5
9500 Hobro

Kan jeg se varerne inden køb?

Du er velkommen til at komme forbi vores lager på Hobro Havn for at se varerne, inden du foretager dit køb. Vi har vores eget lager, hvor du kan se en stor del af de produkter, vi sælger.

Vores lager ligger på følgende adresse:

Gruseksperten ApS
Nordre Kajgade 5
9500 Hobro.

BETALING

Betalingsmuligheder

Du kan betale for alle vores produkter med Dankort, VISA/Dankort, VISA Elektron, MasterCard og Maestro. Derudover kan du benytte dig af MobilePay.

Priser

Alle priser på vores hjemmeside er inkl moms.

Betalingsfrist

Alle produkter, der købes hos Gruseksperten, betales med kreditkort eller Mobile Pay. Vi hæver først pengene, når vi sender varen(e) til dig.

OM GRUSEKSPERTEN

Hvem er Gruseksperten?

Hos Gruseksperten har vi mere en 60 års erfaring inden for bygge- og anlægsbranchen. Vi har derfor en masse viden og erfaring, som vi gerne deler ud af. Har du spørgsmål til vores produkter, og hvordan du bedst anvender dem til dit gør det selv-projekt, så tag endelig kontakt til os enten på telefon 98 52 03 88 eller mail info@gruseksperten.dk – vi svarer inden for 1-2 arbejdsdage.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV