fbpx

FRI FRAGT
1-5 HVERDAGE

RING TIL OS
20 19 72 90

Ingen varer i kurven.

Erfaring giver ekspertviden

Med mere end 60 år inden for bygge- og anlægsbranchen er vi eksperter på området. Vi har et indgående kendskab til vores produkter, og hvilke opgaver de hver især egner sig bedst til. På den måde er Gruseksperten en utroligt kompetent sparringspartner for dig, når du skal i gang med dit næste byggeprojekt. Hvad enten du skal etablere nye bede i haven eller lægge belægning i indkørslen, så har vi den rette viden, der kan hjælpe dig godt på vej.

Gruseksperten – en god oplevelse

Hos Gruseksperten gør vi en dyd ud af at sikre, at du får en god oplevelse, når du handler hos os. God kundeservice vægter højt, og for os er det vigtigt, at produkterne er lette at finde og priserne til at gennemskue. Vi har en stor ekspertviden, som vi gerne deler ud af for at give dig den bedste vejledning i forhold til produkterne.

Få 5 % på din næste ordre

Send et billede af dit færdige projekt og vær med til at inspirere andre til deres næste byggeprojekt. Når vi modtager dit billede, kvitterer vi med 5 % besparelse på din næste ordre. Du kan sende dit billede til os på mail: kontakt@gruseksperten.dk. Vi glæder os til at se en masse flotte resultater.

Få seneste nyt

Tilmeld dig Grusekspertens nyhedsbrev. Her kan du bl.a. holde dig opdateret med vores seneste kampagner og tilbud. I nyhedsbrevet vil vi desuden løbende dele ud af vores viden inden byggebranchen, og du vil få god inspiration til dit næste gør det selv-projekt. Vi udsender vores nyhedsbrev max tre gange om året. Tilmeld dig i bunden af siden.

Personale udtalelser

Om os

Flemming Madsen

"Vores motivation for at starte Gruseksperten bunder i, at vi har et ønske om at forsyne folk med den rette viden, så de kan træffe de helt rigtig valg, når de skal købe materialer til deres gør det selv-projekter. Vi ønsker at være en kompetent sparringspartner, som på baggrund af vores mange år inden for branchen kan klæde kunderne på med den rette viden, som gør, at de kan opnå det bedste resultat med netop deres projekt."

Om os

Dennis Thisted Tordrup

"Gode omgivelser starter med det helt rigtige materialevalg. Hos Gruseksperten sælger vi produkter af høj kvalitet til rimelige priser, fordi vi ved, at god kvalitet giver det bedste resultat - og dermed også de mest tilfredse kunder. Vi går op i at yde en god kundeservice, og vi giver gerne gode råd om, hvordan du som kunde opnår det bedste resultat med vores produkter."

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV